Mobiele optimalisatie voor uw website

images9

Mobile-vriendelijke website is speciaal ontworpen voor handheld apparaten – niemand wil een desktop website op hun smartphone. Onderzoek naar mobiel-vriendelijke website usability blijkt dat mobiele-geoptimaliseerde websites een aanzienlijke verbetering van de gebruikerservaring en de tevredenheid, die een positieve indruk maakt wanneer het telt. Mobiele telefoons en andere draagbare apparaten zijn essentieel voor ons dagelijks leven. De meeste mensen in de wereld hebben enige vorm van handgereedschap gadget zij gebruiken om te communiceren op een dagelijkse basis.

Maar wat is het primaire doel van een mobiel apparaat? Het werd in eerste instantie op de markt gebracht om de normale telefonische communicatie bieden, maar met de hulp van draadloze technologie de omvang en mogelijkheden van de hand-held apparaten heeft verbreed. Nu zijn ze gebruikt voor het controleren van e-mail, het luisteren naar muziek, het vastleggen van beelden, sociale media-interactie, surfen op het internet en nog veel meer. Dus hoe kan dit helpen uw bedrijf? Mobiele apparaten toegang tot het internet. Dit betekent dat mensen met behulp van mobiele apparaten een bron van verhoogde website leads en verkeerstellingen kan worden. In feite, in vergelijking van desktop naar mobiel gebruik van het surfen op het internet mobiel gebruik troeven bureaublad. Gezien de bewegende snelle maatschappij waarin wij leven, dit is logisch.
Als u een zakelijke website, is het belangrijk dat u dit te overwegen. Mobiele optimalisatie voor uw website is van vitaal belang. Waarom? Aangezien websites bieden vooral een visuele ervaring voor klanten, is het belangrijk om uw site er zo netjes mogelijk. Als uw website niet is geoptimaliseerd zal het netjes in een web desktop browser verschijnen, maar niet op een mobiele browser. Dit creëert een enorm risico voor uw online business. Je staat om waardevolle klanten te verliezen als uw site is niet mobiel geoptimaliseerde.

Niet alleen zal een mobiele vriendelijke website hebben meer zichtbaarheid in Google zoekopdrachten, maar mobiele apps zal beginnen opduiken ook. Dit betekent dat websites met slechts een standaard desktop website zal beginnen te vallen in Google-zoekopdrachten en vallen dus achter in hun positie in de markt. Na 21 april niet hebben van een mobiele vriendelijke website zal beginnen om u meer dan het ooit heeft gekwetst. Voordat deze verandering die je zou kunnen wegkomen met een standaard desktop site omdat Google geïndexeerd deze sites hetzelfde ze zouden index sites die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, die naar onze mening is niet eerlijk.
Waarom zouden mensen worden beloond voor zijn zelfgenoegzaam? Om te groeien als bedrijf moet je bereid zijn zich aan te passen aan veranderingen te zijn, en als je dat niet doet krijg je achtergelaten. Met dat gezegd zijnde mensen zijn zeggen nu al een tijdje dat responsieve web design is de weg van de toekomst, met deze verandering komen in de komende paar weken, responsive webdesign en mobiele optimalisatie is het heden en de toekomst. Als het gaat om het hebben van een mobiele vriendelijke website de beloning veel groter dan het risico, want laten we eerlijk dat er geen risico is, letterlijk nulrisico. Een mobiele vriendelijke site is zichtbaarheid en potentiële leads. Mobiele websites zijn specifiek ontworpen voor mobiele normen en optimale download snelheid. Voor meer informatie bezoek de site https://www.webvantage.nl/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s