Responsieve, Mobile Friendly Web Design

Webvantage-team-opt

Responsive webdesign is een methode voor het bouwen van een website die is gewoon in staat aan te passen aan welke schermgrootte het wordt bekeken op. Dit zorgt voor een optimale weergave mogelijkheden en verbeterde gebruikerservaring voor potentiële klanten die uw website bezoeken van een smartphone of mobiele apparaat. Schokkend, ondanks de groei in het gebruik van mobiele apparaten en responsieve websites, de meerderheid van de zakelijke websites zijn niet mobiel compatibel en zal daarom niet met succes maken op mobiele apparaten of smartphones.

Naarmate meer en meer mobiele apparaten worden gebruikt om op het web in aanvulling op desktop computers, onze websites moeten steeds zichtbaar op deze mobiele apparaten. De websites hebben mobiele vriendelijk, zo te zeggen. Mobiele apparaten hebben vaak een veel kleiner scherm dan een desktop computer, en worden vaak bediend via touch in plaats van een muis en toetsenbord.

ne vroeg oplossing was om een ​​aparte, mobiele vriendelijke website speciaal geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets te maken. Het voordeel van deze aanpak is dat u de website te optimaliseren voor mobiele apparaten. Maar deze aanpak heeft een aantal nadelen ook. Allereerst moet je iedere functie twee keer programmeren. Ten tweede, sommige mobiele websites weggelaten functies die aanwezig zijn op het bureaublad website waren. Dat betekende dat sommige gebruikers hebben een slechte gebruikerservaring op zoek naar functies op hun mobiele die zij op de desktop-versie van de website hadden gezien, maar die waren weggelaten uit de mobiele versie. Ten derde, met twee websites met dezelfde inhoud kan slecht zijn voor SEO omdat Google websites met duplicate content kan straffen.

Responsive webdesign is een alternatief voor het hebben van twee versies van uw website. In plaats van twee versies geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, heb je een enkele website die zich zich aanpast aan het apparaat het wordt bekeken op. Dit bespaart u de moeite van het ontwikkelen van de website tweemaal, geeft een meer consistente gebruikerservaring omdat alle functies aanwezig zijn ,en het is beter voor SEO.
Mobiele apparaten hebben vaak beperkte bandbreedte. Dat betekent, dat als uw website is traag om te downloaden, gebruikers zullen ergeren en zal misschien niet gebruiken. Daarom moet je om na te denken over het maken van uw website snel te downloaden.

Zowel op de desktop en mobiele apparaten is het natuurlijk voor gebruikers om verticaal te scrollen, maar vervelend om horizontaal te scrollen. Dit geldt des te meer voor mobiele apparaten. Daarom moet je ervoor zorgen dat de inhoud van uw website is te bekijken met weinig of geen horizontaal scrollen. Mobiele apparaten hebben kleinere schermen dan desktop computers wat betekent dat je zal moeten verkleinen en stapelen de content op mobiele apparaten te laten aansluiten bij hun kleinere schermen.

Een mobiele vriendelijke website heeft tastbaar zijn. Links pin moet een grootte die gemakkelijk te raken met een vinger hebben. Kleinere koppelingen, pictogrammen, knoppen zijn geen probleem om te slaan met behulp van een muis, maar het kan echt moeilijk met een vinger. Naast het feit dat gemakkelijk te raken, moet de meest voorkomende handelingen eenvoudig uit te voeren zonder veel klikken en rond te schuiven. Dat is wat het betekent dat de website actiegericht zijn. Dit is met name een uitdaging op de kleine mobiele apparaten. Voor meer informatie bezoek de site https://www.webvantage.nl/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s