Vooruitstrevend bedrijf voor IT Solutions

0b2253a

Met mobiele vriendelijke websites die centraal staan in de wereld van SEO op het moment, is het zinvol om over te schakelen naar een responsive design. Mensen die uw website op een mobiel apparaat zal altijd van je houden, en Google zal u herkennen als “mobile friendly”, het verbeteren van uw ranking op mobiel zoeken.
Webvantage is een vooruitstrevend bedrijf voor hedendaagse IT-oplossingen en consultancy. Het is groot applaus gewonnen uit de patroons, evenals over de hele wereld door het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en betaalbare Website diensten tegen verhoogd tarief, dat is een primeur in de industrie.

Onlangs is gericht op het aanbieden van aanwezigheid op het web naar de clientèle van verschillende niches en relevant zijn voor de recente veranderingen algoritme van zoekgigant Google in de vorm van mobiele vriendelijke website ontwikkeling diensten. Haar web ontwikkelaars en webdesigners zijn handigheid om responsieve en mobiele alleen websites met uitzonderlijke prestaties metrics en uitstekende ervaringen van gebruikers met een grotere ROI te maken.
Moderne web surfers mobiel evangelisten en gezicht acute frustraties als ze zien dat alles knijpen om kleine scherm te passen als gevolg van niet-mobiele vriendelijkheid van uw website. Lijken teksten moeilijk te lezen en frequent panning evenals zoom-ins en outs zijn het doden van hun ervaringen van gebruikers en hen te dwingen om te springen op de mobiele vriendelijke website van uw concurrenten.
Tussen 30% – 45% van het verkeer komt nu uit tablets en smart phone apparaten, dat is waarom responsive design is nu de standaard op de website van de bouw. 85% van de 10 miljoen Twitter-gebruikers nu toegang tot het platform via hun telefoons, en klanten zijn gekomen om een ​​overeenkomstige mobiele versie van uw website verwachten.
Op zijn minst moet uw website compatibel met mobiele apparaten te zijn, maar idealiter moet u een mobiele versie die uniek geschikt voor de manier waarop uw klanten te navigeren hebben. Sinds Responsive Design is uitgegroeid tot een verwachting, niet de catering aan de mobiele gebruikers kunnen uw bottom line beschadigen – een Google-onderzoek is gebleken dat 67% van de gebruikers zijn kans om te kopen of om te zetten na een bezoek aan een site die is mobiel-vriendelijke, terwijl 61% van de gebruikers zal bewegen naar een andere als de site niet reageert.

Mobile-vriendelijke website moedigt ook terugkeren bezoeken, met 74% van de gebruikers zegt dat ze meer kans om een ​​mobiel-vriendelijke site opnieuw. Mobiele sociale media gebruik zal alleen toe als gevolg van een groeiend aantal apps en mobiele-vriendelijke platforms, dus het is belangrijk om tegemoet te komen aan deze verwijzing verkeer wanneer u nieuwe aanbiedingen of post links uitgezonden naar uw blog. Een responsieve site kan zelfs helpen uw PPC, als de competitie voor mobiele kernbegrippen lager is, biedt u dezelfde classificering het bureaublad resultaten tegen een lagere prijs en een hogere click-through rate. Onze mobiele vriendelijke ontwerpen zijn gebouwd en ontworpen met uw merk in het achterhoofd, zijn glad, ziet er geweldig uit, vol met krachtige functies en snel laden. Onze ontwerpen werken aan alle moderne smartphones zoals de iPhone, Android, Blackberry meeste apparaten en Windows Mobile.
Onze prijzen en pakketten bieden uitzonderlijke waarde voor elk bedrijf dat is serieus over gaan uitmaken van de mobiele revolutie. We zijn nu het aanbieden van mobiele websites voor tandartsen en mobiele websites. Ons doel is om te brengen uw bedrijf meer zaken contact met ons vandaag. Voor meer informatie bezoek de website https://www.webvantage.nl/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s