Mobile-vriendelijke website en Ontwikkeling

Webvantage-team-opt

Met mobiel internet geschat naar de desktop te halen, met een mobiel-vriendelijke website of mobiele applicatie niet langer gezien als een mooie aanvulling op de mix, maar als een belangrijk ingrediënt voor een succesvolle aanwezigheid op het web.
Degenen die meestal toegang tot het internet met hun smartphones, tablets en andere mobiele apparaten meestal niet de tijd hebben om te wachten en hebben haast. Als bezoekers van uw site nog steeds te wachten op de desktop-versie van uw website te laden en proberen goed te maken, zullen ze meer dan waarschijnlijk groeien ongeduldig en uiteindelijk het verlaten van uw site voordat het zelfs belastingen. En laten we eerlijk zijn, een website van de desktop-versie gewoon niet goed werkt op mobiele apparaten, ongeacht hoe slim ze zijn.

Vandaag gaan we tonen u een lijst van enkele nuttige tools en diensten die u helpen uw website of blog te mobiliseren, en een mobiel-vriendelijke versie van het. Of u nu op zoek bent naar uw eigen mobiele website te ontwerpen of gewoon wilt doorsturen naar de mobiele standaard versie van de site, is er zeker Webvantage kan helpen.
We nemen de tijd om te leren over uw bedrijf. We stellen de juiste vragen om uw bedrijf, uw gebruikers en uw concurrentie en de problemen en kansen die je proberen te pakken te begrijpen. Discovery biedt bruikbare concepten, met inbegrip van de gebruiker doelen en producteisen, en vormt het kader voor het ontwerp en de technologische beslissingen. Alvorens in ontwerp en ontwikkeling fasen van ons proces, hebben we in kaart brengen van het project doelen, specificaties, technologie en architectuur eisen, resultaten, mijlpalen, prioriteiten en plannen aan de verwachtingen af te stemmen, risico’s te beperken en ervoor te zorgen dat wij leveren tegen uw bedrijfsstrategie.

We zijn gericht op de nieuwe website en user experience design al jaren en het blijft vandaag de kern van ons bedrijf. Al onze ontwerpers zijn ervaren in de gebruikersinterface, interactie en visueel ontwerp en begrijpen van de technologieën die de gebruiker ervaringen die ze zijn het ontwerpen van de macht.

Ons ontwerp proces is verfijnd in de afgelopen tien jaar om onze klanten te voorzien van een flexibel, gestroomlijnd proces voor het ontwerpen van software producten – we pakken elk project met behulp van een aangepaste toegesneden benadering en duidelijke communicatie met alle belanghebbenden om een ​​idee te nemen van een concept tot een definitief , ontwikkeling-ready ontwerp. Wij bieden full-stack ontwikkelingsmogelijkheden – onze ontwikkelaars zijn experts in de nieuwste normen en front-end technologieën.
Onze Unified Process omvat iteratieve ontwikkeling tot samenwerking, flexibiliteit en accuraat inzicht in de status van het project te waarborgen. Constante communicatie stelt ons in staat om snel op veranderende zakelijke behoeften en eisen en, belangrijker nog, om ervoor te zorgen dat het product en de gebruikerservaring ontworpen is precies hetzelfde dat wordt gebouwd. We zijn volledig toegewijd aan onze projecten zijn we ondergedompeld in hen. We hebben geen ‘verliest de focus of eetlust. Wij helpen vorm en bepalen de doelstellingen van het project en blijven tot er zijn bereikt. Wij zorgen voor een einde aan eind oplossing voor uw technische projecten, waaronder: advies, strategie ontwerp, projectmanagement, ontwikkeling, testen, ondersteuning en hosting. Vertrouwen klant is niet aangenomen, dan wordt verdiend in de relatie in de levering van deze diensten. Voor meer informatie bezoek de website https://www.webvantage.nl/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s